Leiderschap

In uw organisatie onderkent u het belang van goed leiderschap. De leider speelt een belangrijke rol dat het werkzaamheden goed loopt, dat de diensten en/of producten van hoge kwaliteit zijn en dat het personeel er gemotiveerd rond loopt. We zeggen wel: de leider draagt er aan bij dat het loopt, lukt en leeft! De leidinggevenden in uw organisatie zien kansen om de verhouding tussen interne structuur, prestatie en motivatie verder te verbeteren.

 

fantasy_v1

 

Fantasie

De leidinggevenden van uw organisatie verstaan het woord van ‘geven’! Zij kunnen leiding ‘weg’-geven aan de professionals in uw organisatie. Dat zorgt voor committment door de gehele organisatie enerzijds, en de kans je als professional te onderscheiden anderzijds. Leiding geven betekent in uw organisatie: inspireren, voeden, uitdagen, win-Win-WIN, scherpen en ondersteunen. Maar ook; eerlijk zijn, moeilijke en pijnlijke beslissingen nemen en rechtvaardig zijn.

 

focus_v3

Focus

De L&Ving Factory biedt begeleiding van individuele leidinggevenden tot en met intensieve professionaliseringstrajecten waarin gezamenlijk, reflectief, doelgericht en direct aan-werken-gerelateerd-leren centraal staan.