Onderwijsadvies

U staat voor een onderwijsvernieuwing of -verandering en kunt ruggespraak of ondersteuning goed gebruiken. U heeft vragen of hulp nodig heeft op het gebied van docentprofessionalisering of onderwijsbeleid.

fantasy_v1

Fantasie

U streeft er naar om zo zelfstandig mogelijk de onderwijsverandering door te maken. “Zelf doen” is een groot goed, maar hulp op specifieke onderdelen is van harte welkom. U zou graag met slimme interventies uzelf en het team professionaliseren waardoor de kwaliteit van het onderwijs omhoog gaat.

focus_v3

Focus

U gaat samen met uw team professionaliseren. Dicht tegen de eigen werkplek aan, direct aan eigen ervaringen gerelateerd ontwikkelen. Trajecten (Small, Medium en Large) hebben een goede mix van theorie en praktijk. Wij bieden maatwerk en een open cursusaanbod op allerlei gebieden:

Competentiegericht onderwijs, curriculumopbouw, studie- en loopbaanbegeleiding, toetsen & assessment, verzorgen van (hoor)colleges, activerende werkvormen, brein-leren, didactiek, leren in flow... allerlei andere onderwijsgerelateerde thema’s.

  • Professionele ruimte
  • Beter leren coachen en begeleiden
  • Beter leren onderzoeken
  • Projectmatig werken