Over ons

ivo_1_1

Ivo Dokman

Ivo heeft ruim 10 jaar als docent bewegingsonderwijs gewerkt, in het voortgezet onderwijs van LWOO tot en met gymnasium. Hij is 7 jaar werkzaam geweest als opleidingsdocent aan Calo Windesheim. Binnen Windesheim is hij momenteel werkzaam bij de Corporate Academy (interne opleidingscentrum van Windesheim voor medewerkers) en is hij verantwoordelijk voor diverse scholingen rondom projectmanagement. Daarnaast geeft hij diverse maatwerktrainingen ten aanzien van Coachings- & Begeleidingsvaardigheden, Projectmatig werken, Persoonlijke leiderschapstrainingen (o.a. Covey), Teambuilding en Groepsdynamica.

"Voor mij begint Leren en Veranderen met het in kaart brengen van het hele 'speelveld'. Vandaaruit ontstaat een interactief samenspel tussen de vraag (onder de vraag) en onze mogelijkheden. Doel is om te komen tot maatwerk waarbij een WIN-WIN-WIN situatie centraal staat!"

bruno_1_1

Bruno Oldeboom

Bruno is momenteel werkzaam als hogeschoolhoofddocent en onderzoeker bij Hogeschool Windesheim. Het grootste deel van zijn tijd is hij bezig met promotieonderzoek (bij de RUG). Het advieswerk voor L&Ving staat op een heel laag pitje.

Bruno is zijn carrière begonnen als docent Lichamelijke Opvoeding in het basis en voortgezet onderwijs. Snel na het afronden van zijn universitaire wijsgerige pedagogiek opleiding is hij als 9 jaar opleidingsdocent werkzaam geweest op Hogeschool Windesheim (Calo). In 2007 wordt hij staffunctionaris bij Windesheim/P&O en heeft (docent-)professionalisering als belangrijkste aandachtsgebied. 

“Het is voor mij overduidelijk dat iedereen kan en wil leren. De speurtocht gaat dan over wat en hoe er geleerd wordt".